Wat kost het?

Duidelijke en betaalbare prijs

Kosten

Excellent Planning hanteert een duidelijke en betaalbare prijs

In overleg met u kunnen wij de software aanpassen aan uw wensen.

Excellent Planning werkt vanuit een serveromgeving en wordt gehost vanuit een datacentrum in Nederland. 6 Keer per dag zal er een back-up plaatsvinden van uw systeem.

U betaalt maandelijks een bedrag per gebruiker. (Een gebruiker is iemand van de backoffice, dus geen medewerker.) In onderstaand overzicht kunt u zien welk bedrag voor u van toepassing is.

Daarnaast betaalt u eenmalig set-up kosten: voor 1 of 2 gebruikers rekent Excellent Planning € 250,00 en voor 3 tot 5 gebruikers wordt er € 350,00 in rekening gebracht.
Wij komen dan naar uw locatie en zullen de software installeren op uw PC. We maken u wegwijs in het systeem en zullen de eerste basisgegevens samen met u invoeren. Dit zal gemiddeld 4 uur in beslag nemen. Dit doen wij desgewenst in de ochtend, middag of avond.

Het maandbedrag is inclusief het gebruik van een licentie van Claris (Filemaker) met de daarbij behorende upgrades en updates. Ongeacht het aantal medewerkers wat u heeft. Mocht Claris zijn prijzen verhogen zal dit worden door belast aan de opdrachtgever.

1 gebruiker                             € 150,00

2 gebruikers                           € 165,00

3 gebruikers                           € 180,00

4 gebruikers                           € 195,00

5 gebruikers                           € 210,00

Web-module

Het is ook mogelijk om uw medewerkers via een web-module of app in het systeem te laten inloggen. Deze module kost € 25,00 euro per maand extra. U bepaald zelf wie hier gebruik van maakt en wie niet.

De volgende functies bevat deze module.

  • Eigen welkomsttekst
  • Help functie
  • Tonen NAW gegevens
  • Het volgen van Workshops
  • Beschikbaarheid aanpassen
  • Actuele Rooster
  • Actuele openstaande diensten
  • Accorderen van uren

Het maandbedrag zal per 3 maanden worden gefactureerd. U betaalt per 3 maanden vooruit. Indien u geen gebruik meer wenst te maken van onze dienstverlening, dan kunt u per direct opzeggen. Er zal echter geen restitutie plaatsvinden van het reeds gefactureerde bedrag.

De genoemde bedragen zijn exclusief BTW.