Planning voor ZZP-ers

Planning speciaal voor ZZP-ers

Excellent Planning wil graag meedenken met het groter worden van jouw bedrijf. Maar ook voor zzp-ers die klein willen blijven heeft Excellent Planning een leuke aanbieding: Boekhoudpakket Bunni. Een boekhoudpakket voor mensen die het lastig vinden om hun administratie bij te houden. Met Bunni regel je dit in een handomdraai. Bekijk hier deze  bijzonder leuke aanbieding waarmee je je boekhouding regelt in een handomdraai: https://bunni.nl/aanmelden/excellent-planning/  

En wil je toch groeien dan hebben we speciaal voor jou zeer gunstige opstarttarieven. Samen bekijken we wat de mogelijkheden zijn en bepalen we het tarief. Lijkt dit je wel wat? Neem dan snel contact op. 

 

Gebruikersvriendelijke planningssoftware voor diverse diensten

Verwerkt jouw bedrijf de planning nog in Excel of een dergelijk programma en vraag je je regelmatig af of het plannen efficiënter en sneller gedaan kan worden? Dan is Excellent Planning het antwoord op jouw vraag!

Excellent Planning heeft veel ervaring op gebied van planning en is vooral gericht op de beveiliging. Maar ook het plannen van b.v. chauffeursdiensten, verkeersregelaars of servicemedewerkers of het werken met meerdere BV’s behoren tot de mogelijkheden.

Vanuit mijn eigen ervaring als planner en office manager weet ik hoe belangrijk het is als de processen geautomatiseerd kunnen worden binnen de bedrijfscultuur. De software van Excellent Planning past zich aan jouw wensen aan in plaats van dat jij je moet aanpassen aan de software. 

In Nederland zijn er weinig planningssystemen te verkrijgen die voldoen aan de specifieke wensen van een bedrijf dat veel te maken heeft met het inplannen van personen op verschillende opdrachten op verschillende locaties.

Omdat planningsprogramma’s vaak hoge kosten met zich meebrengen, blijven veel bedrijven noodgedwongen in bijvoorbeeld Excel of een zelf gefabriceerd systeem in Acces werken.

Snel, efficiënt en betaalbaar

Verwerkt jouw bedrijf de planning nog in Excel of een dergelijk programma en vraag je je regelmatig af of het plannen efficiënter en sneller gedaan kan worden?

Dan heeft Excellent Planning het antwoord op jouw vraag!

In een demo laten wij je zien wat de kracht van Excellent Planning is en waar je winst mee kunt behalen door minder tijd kwijt te zijn in jouw administratie- en planningsproces.

Excellent Planning is ook gebruiksvriendelijk gemaakt voor iPad. Zo kun je jouw planning raadplegen waar je maar wilt!